(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Biblioteca 3.0 este o nouă filozofie a biblioteconomiei, un spațiu pentru interacțiune, inovație, inspirație, creație. Oferiți informații imediate utilizatorilor, indiferent de locație. Folosiți metode de răspândire precum: taguri, web semantic, OPAC web. Bibliotecarii au îmbunătățit constant modul în care gestionează cu ușurință informațiile.