(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Articol relateaza despre lucrarile Colloquia Professorum, ediţia a V-a, secţiunea Biblioteca universitară în sistemul necesităţilor informaţionale ale studenţilor și cadrelor didactice