(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
S. T. Aksakov, scriitorul rus din secolul al XIX-lea, este foarte popular printre cititorii săi. Articolul tratează celebra sa carte despre vânătoare, vânători, păsări și câini. El descrie relația dintre om și natură, care era mult mai armonioasă în secolul al XIX-lea decât în ​​secolul al XXI-lea. Putem găsi în cartea sa descrieri poetice ale peisajelor și păsărilor, precum și umor.