(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Bibliografia este un instrument de informare util pentru cei ce intenţionează să se documenteze asupra preocupărilor ştiinţifice ale universitarilor bălţeni. Bibliografia semnalează peste 800 de înregistrări bibliografice: monografii, studii, manuale, materiale didactice, articole teze de master care pun în evidenţă contribuţiile valoroase ale savanţilor-economişti bălţeni în edificarea învăţământului economic naţional.