(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
În articol sunt prezentate cele mai importante evenimente din viața și opera lui Alexandru Sadi-Ionescu, specialist român în bibliologie. Sunt enumerate contribuțiile sale la dezvoltarea biblioteconomiei românești: introducerea catalogului tematic, publicarea Buletinului bilingv de bibliografie, promovarea utilizării Clasificării Zecimale Universale.