(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2015)
În 2016 se împlinesc 100 de ani de la nașterea Magdei Isanos, avocată, romancieră, poetă și publicistă româncă. Autoarea propune în articol o scurtă biografie legată de activitatea literară a poetei, romancierei și jurnalistei. De asemenea, prezintă lucrările Magdei Isanos din colecțiile Bibliotecii Științifice USARB.