(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2015)
În data de 11 decembrie, în incinta Bibliotecii Ştiinţiﬁce a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi – Centru Biblioteconomic Departamental pentru bibliotecile din învăţămîntul general şi profesional tehnic din Zona de NORD (15 raioane şi mun. Bălţi) a avut loc o Şedinţă Profesională. La această întrunire au participat 45 bibliotecari şcolari, de colegiu şi din şcoli profesionale, specialişti - responsabili de activitatea bibliotecilor şcolare din învăţămîntul profesional tehnic a OLSDÎ, Zona de NORD a Republicii Moldova.