(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2015)
În articol sunt prezentate rezultatele cercetării conținutului revistei de biblioteconomie și știința informării „Confluențe bibliologice” din 2005 până la 1-2 numere din 2015. Este analizată valoarea și vizibilitatea revistei în informare, formarea profesională și intelectuală a cititorilor. Autorii și-au propus să determine domeniul tematic abordat în revistă pentru a determina impactul publicării asupra formării bibliotecarilor, studiilor și cercetării biblioteconomice și informaționale, comunicării științifice și familiarizării cititorilor cu colecțiile și serviciile valoroase ale USARB Library Science. Au fost identificate trei caracteristici principale care permit construirea unei imagini concrete despre revistă: informații generale, informații despre conținut și serviciile oferite, site-ul web al acesteia.