(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2015)
Pe 23 octombrie 2015, în sala de Conferinţe a Bibliotecii şi-a desfăşurat lucrările Conferinţa științiﬁcă Paletele temporale ale Bibliotecii universitare, la care au participat: oﬁcialităţi naţionale şi universi- tare, colegi din biblioteci universitare şi publice ale Chişinăului, specialişti-coordonatori de la Direcţiile raionale învăţămînt, tineret şi sport (raioanele Glodeni, Ocniţa, Rezina, Sîngerei, Teleneşti şi mun. Bălţi), bibliotecari ai Bibliotecii omagiate.