(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul evidențiază lucrările publicate de Biblioteca Științifică USARB în 2015: bibliografii, cataloage, dicționare. Lucrările au înregistrat realizări și performanțe profesionale personalul Bibliotecii de astăzi cu informații succinte despre evoluția în timp a Bibliotecii Științifice USARB, informează despre activitățile acestora în cadrul Filialei Biblioteci de Învăţământ din Nord (BIN) ABRM și Centrul de Biblioteconomie în perioada 2007 -2015. Bibliografiile publicate în colecția Bibliographia Universitas reprezintă un evlavios omagiu adus instituției superioare din Bălți care a împlinit 70 de ani de existență în 2015. Trei dintre lucrările publicate au fost premiate la concursul Cele mai bune lucrări în domeniul biblioteconomiei și științei informației din 2015.