(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul s-a axat pe Training , English for Speciﬁc Purposes”, desfășurat în Biblioteca Științifică USARB în perioada 4-5 aprilie în cadrul , Library Network Support Services: modernizare biblioteci din Armenia, Moldova și Belarus prin reformarea bibliotecilor și dezvoltarea personalului bibliotecilor [LNSS], susținut financiar de Programul Erasmus de Formare a Capacităților + Uniunea Europeană (CB, Formarea Capacităților în Uniunea Europeană). Jerald Cavanagh BSc Econ, MSc, MA, bibliotecar, Institutul de Tehnologie Limerick și Padraig Kirby BA (Hons) HdipLIS MSc (LIS), Asistent bibliotecar, Institutul de Tehnologie Limerick Institutul Internațional de Tehnologie Limerick, Republica Irlanda.