(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul prezintă abordări și tehnologie pentru certificare ca metodă de evaluare a bibliotecarilor. Este prezentată o analiză a certificării angajaților bibliotecii universitare, scopuri și obiective definite, precum și principiile pe care se construiește procesul de certificare. Se estimează profesionalizarea angajaților Bibliotecii Științifice ale Universității de Stat din Bălți.