(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Acest articol a evocat o întâlnire festivă dedicată Zilei Bibliotecarului în Moldova la care au participat bibliotecarii universitari din Bălţi . În cadrul întâlnirii au fost anunțate rezultatele Concursurilor naționale ALRM „Cel mai bun bibliotecar al anului 2015”, „Cele mai bune lucrări din domeniul biblioteconomiei și științei informarii în 2015”, Concursul republican „Biblioteca – partener în promovarea proprietății intelectuale” organizat de AIP. Cei mai demni bibliotecari au fost menționați cu diplome și premii.