(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Bibliotecarii universitar s-au adunat la Colloquia Bibliothecariorum Faina Tlehuci din Bălţi pe 23 februarie pentru a patra ediţie. Colocviul Bibliotecarilor a fost inaugurat în 2013 în memoria fostului director de 40 de ani de Biblioteca Științifică USARB. La acest eveniment sunt invitați membri remarcabili ai comunității academice și profesioniste din țară și străinătate, toți cei care au cunoscut-o sau au lucrat cu Faina Tlehuci, distinsa bibliotecară.