(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Acest articol include informații despre revista „Boabele de WGrâu” care reunește în paginile sale articole de istorie culturală și literare, informații despre congrese, conferințe, expoziții, stagiuni teatrale și muzicale. Emanoil Bucuța a fost fondator și director al revistei „Boabele de Grâu” între anii 1930-1935, document sociologic de reală valoare informativă. Numele acestor reviste din 1931 până în 1934 sunt păstrate în Colecția periodică rară a Bibliotecii Ştiințifice USARB.