(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul prezintă obiective turistice și istorice, peisaje naturale, locuri spectaculoase din România. România ascunde minuni ale naturii, monumente, lăcașuri de cult, forme de relief și locuri misterioase care merită să fie vizitate și descoperite. Descoperă România, o țară cu peisaje de basm!