(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul se referă la viața și creația lui Bob Dylan, cântăreț, pictor, scriitor și compozitor. Premiul Nobel pentru literatură 2016 a fost acordat muzicianului Bob Dylan pentru crearea de noi expresii poetice în cadrul marelui cântec american. Influența sa asupra muzicii contemporane este profundă și este sursa de inspirație a multor cărți.