(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul reflectă împlinirea a 195 de ani a lui Vasile Alecsandri. Activitatea scriitorului. Sunt descriși cei care au trăit în perioada tumultoasă a României de construire a unei națiuni independente.