(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul evidenţiază corespondenţa lui Vasile Alecsandri cu diverşi oameni de cultură şi politică . Astăzi, corespondența lui Vasile Alecsandri este considerată unică în cultura României.