(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Autorii îcomunică despre organizarea seminarului profesional al membrilor Filialei Bibliotecilor de Învățământ de Nord la care au participat 56 de bibliotecari școlari, colegii și şcoli profesionale, specialiști-responsabili de activitățile acestor biblioteci din Nordul Moldovei, bibliotecari universitari. Organizatorii seminarului au fost: Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, Asociaţia Bibliotecilor din Moldova, Filiala Bibliotecilor de Învăţământ de Nord (BIN), Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat Alecu Russo Bălţi, Centrul Biblioteconomic.