(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În articolul este prezentată viața și activitatea artistei Poporului din Moldova Svetlanei Toma, care a lăsat o amprentă în cinematografia moldovenească și este cea mai bună actriță din Moldova secolului XX.