(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Doamna Margareta Tetelea, conf. univ. dr., șeful catedrei, este o profesoară genială, cercetătoare meticuloasă și manager de succes. Ea vorbește în interviul său despre copilăria și părinții ei, talentul și munca în artă, marii compozitori ca eroi naționali, muzica clasică în secolul XXI și educația muzicală la Universitatea noastră (Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți).