(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Acest articol este dedicat simbolului bibliotecii în două cărți dintr-un ciclu de romane „The Secret Zoo” de Bryan Chick („Children’s Crown Award” în 2016). Simbolul este legat de problemele de proiectare a spațiului și misiunea socială a bibliotecii în secolul al XXI-lea.