(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Autorul descrie activitatea atelierelor profesionale ale bibliotecarilor din învățământul din nordul Moldovei, la care au participat 60 de bibliotecari școlari, colegii și profesioniști, specialiști responsabili de activitatea bibliotecilor școlare din OLSDI, zona de nord a Republicii Moldova, 15 raioane şi municipiul Bălţi, bibliotecari universitari. Organizatori: Ministerul Educației din Republica Moldova, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), Brunch-ul Bibliotecilor de Nord ABRM (BIN), Biblioteca Științifică – Centrul Departamental de Biblioteconomie cu sprijinul Rectoratului USARB.