(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Articolul prezintă expoziția „Lituania într-un colet poștal” lansată în incinta Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți ce prezintă un Wunderkammer (cabinet de curiozități) călător, reprezentând patrimoniul UNESCO în Lituania. Zece cutii (containere poștale) prezintă zece minuni ale patrimoniului natural și cultural al Lituaniei, înscrise în registrele și listele UNESCO.