(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În lucrare sunt tratate problemele aplicării unor resurse electronice pe platforma MOODLE pentru studierea la distanță a cursului Bazele Culturii Informației. Este reprezentată structura cursului, oportunitățile platformei MOODLE pentru învățare.