(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Este prezentat raportul activităţilor bibliotecarilor BŞ USARB în cadrul Săptămânii Educaţiei Deschise. În cadrul acestei săptămâni au fost promovate întruniri cu studenţi de la diferite facultăţi, prezentate expoziţii de carte din colecţia BŞ USARB atât tradiţionale cât şi online.