(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Articolul prezentă misiunea, scopul, obiectivele, direcţiile de activitate ale serviciului Organizarea şi conservarea colecţiilor, cele mai importante momente din istoria Bibliotecii şi serviciului. Serviciul Organizarea şi conservarea colecţiilor contribuie la sporirea calităţii procesului educaţional universitar prin asigurarea accesului la colecţiile pe care le deţine, prin serviciile variate pe care le oferă utilizatorilor săi.