(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Colloquia Bibliothecariorum IN MEMORIAM FAINA TLEHUCI a avut loc la Biblioteca Științifică USARB pe 23 februarie 2017. Programul colocviului constă din 21 de comunicări în 2 secțiuni: Colecțiile Bibliotecii – grija și mândria unui adevărat bibliotecar și Bibliotecile Viitorului: posibilități infinite. În cadrul colocviului au fost prezentate mai multe lucrări scrise de bibliotecarii universitari: materialele colocviului anual 2016, biobibliografii In Memoriam a doi academicieni: Nicolae Filip și Gheorghe Baciu.