(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Autoarea relatează despre reuniunea – satelit a Conferinței anuale a Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova Transformăm bibliotecile – transformăm comunitățile, Workshopul Indexare pe subiecte: probleme şi soluţii. Workshopul a fost organizat de Secţiunea Biblioteci din Învăţămănt şi specializate a ABRM de comun acord cu Filiala BIN (Biblioteci de învăţământ din Nord) - Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. Au participat 38 de bibliotecari din bibliotecile universitare şi specializate din RM.