(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Autoarea relatează despre participarea echipei de proiect a BŞ USARB la trainingul internațional, desfășurat la Universitatea din Creta, Grecia în cadrul proiectului internațional, „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar și reformarea bibliotecilor. Proiectul se desfășoară în cadrul programului Erasmus+ „Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior”, finanțat de către Comisia Europeană. Trainingul s-a axat pe instruirea personalului bibliotecar în domeniul managementului calității.