(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În prezentul articol sunt enumerate şi descrise metodele de verificare ale colecţiilor şi de eliminare a documentelor depăşite fizic şi moral. Au fost trecute în revistă obiectivele verificări colecţiei de documente didactice, scopul şi impactul procesului de deselecţie pentru asigurarea actualităţii şi creşterii circulaţiei documentelor.