(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În acest articol vă prezentăm activitatea BŞ USARB în procesul de conservare a colecțiilor prin recondiționare, prin care mii de documente au fost puse în circulaţie. În cadrul Bibliotecii funcţionează Atelierul Legare, recondiţionare a cărţilor, dotat cu echipament şi asigurat cu materiale necesare desfăşurării procesului de lucru privind recondiţionarea documentelor.