(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Autoare prezintă informaţii privind desfăşurarea la BŞ USARB a Trainingului Modulul 4 Cultura Informaţiei şi abilităţi de cercetare pentru studenţi şi bibliotecari, în cadrul Proiectului internaţional Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar şi reformarea bibliotecilor, Programul Erasmus+ Capacity Building in the Field of Higher education (CBHE) (2015 – 2018). Trainingul a fost monitorizat de experţii europeni: Jerald CAVANAGH BSc Econ, MSc, MA, Institute Librarian, Limerick Institute of Technology; Padraig KIRBY BA (Hons) HdipLIS MSc (LIS), Senior Library Assistant, Limerick Institute of Technology. Au fost promovate temele: Standardele internaţionale ale Culturii informaţiei; Instrumente de regăsire a informaţiilor pentru studii şi cercetare; LibUnivCatalog - Catalog partajat a 7 biblioteci universitare din R. Moldova pe platforma ExLibris Primo; Managementul referinţelor bibliografice. Software de gestiune a referinţelor bibliografice.