(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
În ultimul număr al revistei O.N.T, autorul face o scurtă prezentare a ceea ce a însemnat Oficiul Național de Turism în perioada interbelică. Iniţiată în 1924 şi în 1936, O.N.T capătă un caracter organizatoric, cu un statut bine conturat, în cadrul Ministerului de Interne. ONT a luat inițiativa de a construi hoteluri turistice și alte clădiri utile turismului în centre balneare și turistice, menite să atragă mai mulți vizitatori. Mai găsim și articolul care se referă la Arta Populară Românească, frumos ilustrat cu 39 de imagini, din care sunt selectate anumite pasaje: costumul naţional, covoarele, ceramica. Din această temă nu putea lipsi şi Muzica Populară Românească: cântecul de leagăn, colindul, sorcova, doina, cântecul de nuntă, baladele. Prin cântece este înfățișată viața sufletească a românului.