(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Autorul relatează informații din revista O.N.T. nr. 8-9, august-septembrie 1939, care are ca subiect principal Munţii României şi este frumos ilustrata cu 32 de imagini. De asemenea, selectează câteva pasaje care par a fi cele mai interesante. Frumusețea turistică a Munților este de nedescris.Se face o prezentare interesantă a expozițiilor României la Paris și New York. Pentru alpinişti există un material cu trasee noi în Abruptul Pietrei Craiului. Există nu mai puțin de 10 trasee alpine, cu multe detalii specifice alpinismului.