(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Acest articol oferă informații despre alte articole de la revista O.N.T., septembrie 1938, precum: Peisajul turistic din Romania, Cele mai frumoase drumuri din ţară, Pe Valea Iadului. Din aceste materiale, se evidențiază câteva pasaje legate de ritmul în care se descoperă valorile patrimoniului național. Această revistă din septembrie 1938, prezintă un interesant itinerar de toamnă dedicat Deltei Dunării. La final sunt mentionate marcajele cu triunghiul roşu, linia albastră orizontală şi linia albastră verticală de pe lanţul munţilor Iezer-Păpușa, Muscel. Nu sunt omise şi Taberele Străjerești de la munte și mare.