(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Articolul include informații relevante privind aniversarea Zilei Culturii Naționale, în cadrul Romfilatelia, unde în acest an au fost puse în circulație mărci poștale, intitulate: „150 de ani de la prima sărbătoare a românilor de pretutindeni”, eveniment care a avut loc pentru prima dată la Mănăstirea Putna, în 1871. Mărcile poștale au fost reproduse într-o asociere grafică sugestivă și conțin portrete a trei personalități: Mihai Eminescu, Ioan Slavici, Ciprian Porumbescu lângă biserica Putna unde este înmormântat Ștefan cel Mare.