(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Majoritatea publicaţiilor seriale, din Colecţia de Documente Rare a BŞ USARB, au fost primite ca donaţie din partea Asociaţiei Culturale „Pro Basarabia şi Bucovina”, Filiala Galaţi, secretar ing. Radu Moţoc. Aceste documente, adunate cu grijă de colecţionari, reprezintă rarităţi bibliofile, istorice, şi constituie un adevărat tezaur pentru Biblioteca bălţeană. Articolul abordează imaginea României prin turism, importanţa obiectivelor turistice din România, reflectate în Revista Oficiului Naţional de Turism