(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Acest articol reliefează activităţile promovate de Biblioteca Științifică USARB în cadrul Zilei Naționale de Sensibilizare a Bibliotecii privind Bibliotecile sincronizată cu Ziua Bibliotecarului în Republica Moldova ce au contribuit la consolidarea poziției Bibliotecii Universitare ca una din principalele instituții în infrastructura universitară, privind sprijinirea şi dezvoltarea lecturii, formarea interesului de lectură ca metodă, dezvoltarea cunoștințelor şi abilităților creative ale tineretului.