(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
În articolul dat se relatează despre realizările şi atingerea scopurilor şi obiectivelor a Bibliotecii Ştiinţifice pe parcursul anului 2021 prin promovarea imaginii Bibliotecii, formarea continuă a competenţelor profesionale ale bibliotecarilor, participarea în proiectele internaţionale, oferirea serviciilor şi produselor informaţionale moderne de înaltă calitate tuturor categoriilor de utilizatori pentru o dezvoltare sustenabilă.