(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În articol este descrisă expoziţia aniversară, consacrată artistului plastic şi criticului de artă Ada Zevin şi vernisată în sala de lectură „Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte” a Bibliotecii Ştiinţifice USARB