(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Cercul de prelegeri „ Despre ce vorbește fața” a fost dedicat aniversării a 500 de ani de la moarte a lui Leonardo da Vinci. În acest articol este pusă în discuţie actualitatea și rezultatele testului pentru a îmbunătăți munca în viitor.