(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Anul 2018 a fost declarat „Anul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, domnitorul Moldovei”. În acest context, în Biblioteca Științifică USARB, au fost expuse mai multe expoziții tradiționale și online dedicate Marelui Maestru.