(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În acest articol e prezentat rolul constituirii colecţiilor, ce pune în valoare funcţia documentară şi informaţională a bibliotecii universitare, întrucât asigură accesul utilizatorilor la informaţii utile pe diverse suporturi: clasice, tipărite şi electronice.