(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Autorul descrie participarea bibliotecarilor din Bălți la Cursurile de limba engleză pentru bibliotecari (ESP) organizate la Biblioteca fundamentală a Universității de Stat din Bielorusia din Minsk în cadrul Programului Erasmus+, „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecilor și reformarea bibliotecilor [LNSS]”. Trainingul a fost promovat de profesorul Gerard Cullen și trainer Valeriya Racheeva, reprezentanții proiectului, The Pyramid Group în Germania.