(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Proiectul MISISQ – Servicii moderne de informare pentru îmbunătățirea calității serviciilor, desfășurat în perioada 2013-2016, a avut ca solicitanți colegi europeni de la Biblioteca Universității de Medicină Kaunas, Lituania, directorul Meilė Kretavičienė, Biblioteca Științifică a Universității de Stat de Medicină Nicolae Testemițanu – Liubovi Karnaeva, Coordonator Național, Director al Bibliotecii Științifice, Universitatea Tehnică din Riga, Letonia, Ungaria – Universitatea din Debrețin și România – Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, care au asigurat un management eficient, o cultură organizațională înaltă, platforme de mobilitate, formare și integrare în comunitatea profesională internațională a bibliotecarilor din Republica Moldova.