(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Autorii prezintă publicaţiile „Depozitarul Universitar” al colecţiei „Nicolae Testemiţanu” a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie din Chişinău, care face parte din fondul Departamentului de Conservare şi Comunicare Colecţiilor. Această secțiune are rolul de a stoca, păstra copiile publicațiilor personalului universitar al USMF „Nicolae Testemițanu”, a publicațiilor despre activitatea acestora, precum și a publicațiilor legate de istoria, activitatea Universității. Fondul de colecție DU cuprinde aproximativ 6100 de exemplare, studii, dicționare, cursuri universitare, manuale, ghiduri etc. Scopul cercetării este de a evidenția cele mai semnificative publicații din colecția DU, care reprezintă valori autentice bibliofile pentru patrimoniul medical universitar.