(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În data de 12 octombrie 2018, Biblioteca Științifică USARB și-a desfășurat secțiunea BIBLIOTECOLOGIA ȘI ȘTIINȚA INFORMAȚIEI la COLLOQUIA PROFESSORUM, ediția a VIII-a despre Tradiție și inovație în cercetarea științifică, dedicată celor 73 de ani de la înființarea Universității și a Bibliotecii. Secţiunea a fost moderată de Elena Harconiţa, directorul BŞ USARB. În cadrul secțiunii au fost prezentate 12 lucrări și au fost lansate 3 lucrări publicate de bibliotecari. În cadrul ședinței bibliotecarii au vorbit despre implementarea Proiectelor Internaționale, despre rezultatele studiului privind nevoile informaționale ale managerilor BŞ USARB, activitatea Bibliotecii Universitare în paginile ziarului „Pedagogul” anii, 1970-1990, etc.