(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În articol este descrisă expoziţia dedicată marelui sculptor basarabean Alexandru Plămădeală, vernisată cu ocazia aniversării a 130 de ani de la naştere în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte a Bibliotecii Ştiinţifice USARB.